tag:blogger.com,1999:blog-6919065726072018543.post7452181810249814001..comments2024-03-15T18:27:31.801+01:00Comments on OkołoKuchennie: Idealna karkówka pieczona - i wędlina z pieca już nigdy nie będzie sucha!Kasia K.http://www.blogger.com/profile/01409194440115963948noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6919065726072018543.post-40988547395841087122015-02-28T21:24:42.554+01:002015-02-28T21:24:42.554+01:00Tak, rękaw trzeba ponacinać, pod mięsem wytworzy s...Tak, rękaw trzeba ponacinać, pod mięsem wytworzy się sporo sosu (jak na zdjęciu) i naprawdę nic nie będzie suche. Piekę w ten sposób od lat :) Raz nawet kupiłam rękawy, które już miały dziury. A jak duże mają one być? Ja wiem.. Ja tnę końcówką nożyczek na jakieś w sumie 1-1,5 centymetra. Potem już tych dziur nie poszerzam, zostawiam tak, jak są. Daj znać jak się udało!Kasia K.https://www.blogger.com/profile/01409194440115963948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6919065726072018543.post-40004940955030914052015-02-28T20:59:39.018+01:002015-02-28T20:59:39.018+01:00Czy dobrze zrozumiałam, że należy ponacinać rękaw ...Czy dobrze zrozumiałam, że należy ponacinać rękaw przed pieczeniem? Jak duże mają być te nacięcia i ile? Boję się, że przez to mięso zrobi się jednak suche...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6919065726072018543.post-55356470038168286012015-02-17T12:38:14.995+01:002015-02-17T12:38:14.995+01:00Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.FlyB - Kulinariahttp://kulinaria.flyb.pl/noreply@blogger.com